Kids Summer

Kids Summer

Casal d’estiu en anglès!

Edats: de 3 a 8 anys

L.E.S. Idiomes en col·laboració amb la llar d’infants La Caseta organitza Kids Summer. És un casal d’estiu bilingüe on els vostres fills/filles podran aprendre anglès en companyia de nous amics.

Què oferim:

Kids Summer ofereix un casal d’estiu molt diferent als que habitualment s’ofereixen, combinant classes d’anglès amb una gran varietat d’activitats i experiències com manualitats, teatre, jocs al aire lliure, excursions i un curset intensiu de natació.
Els nens aprenen la llengua anglesa d’una forma divertida durant l’estiu.

Cada setmana es fa una excursió
Marineland

 

Els nostres nens/es podran fer un recorregut educatiu tot visitant el parc, i els permetrà conèixer un gran nombre d’animals diferents.

Cosmocaixa

Cosmocaixa és un espai que acull una àmplia oferta científica i educativa per a tot tipus de públic. S’hi fan exposicions, tallers, conferències, cursos i debats. Pels més petits hi ha el Planetari, el Click, el Flash, el Toca Toca, el Bosc inundat i un munt d’experiments per entendre, conèixer i jugar.

Bosc vertical

Envoltats de naturalesa, els nens gaudiran d’una experiència inoblidable fent activitats d’aventura com la via ferrata i les tirolines.

L’aventura dels Indis


Activitat organitzada per “La Granja” a Palau Tordera, on els nens gaudeixen de una aventura temàtica al aire lliure.

Gnomo Park

Els nostres nens/es podran fer un recorregut educatiu tot visitant el parc, i els permetrà conèixer un gran nombre d’animals diferents.

EL PREU INCLOU:
  • Dinar i berenar
  • Classes d’anglès
  • Curset de natació
  • Transport diari a la piscina
  • Activitats: hort, manualitats, taller de cuina, taller de música, psicomotricitats, excursions…
EL PREU NO INCLOU
  • Canguratge matinal: 7:30h a 9:00h.
  • Canguratge tarda: 17:00h a 18:30h.
Truca’ns per a més informació al 93 540 15 24